Contact|

Dyslexiecongres


17 december 2019 | Spant!, Bussum

Voorwaarden

ORGANISATIE

Het congres 'Bestaat dyslexie? En is het een relevante vraag?' vindt plaats onder auspiciën van het tijdschrift Pedagogiek in Praktijk Magazine (PIP). De logistieke organisatie is uitbesteed aan Logacom conference logistics.

DATUM EN PLAATS

Het congres vindt plaats op 17 december 2019 in het Spant!, Dr. A. Kuyperlaan 3, 1402 SB Bussum. 035-6933254  www.spant.org

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

Deelname aan dit congres bedraagt €279,- excl. btw, dit is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal: congrestas, schrijfbloc, balpen, online programmaboekje en handouts van de verschillende presentaties (mits beschikbaar gesteld door spreker). U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een factuur voor de betaling van deelnamekosten.

Algemene voorwaarden
Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij naar www.logacom.nl.
 
Annuleringsregeling
Voor annulering gelden de volgende termijnen:
1. Bij annulering vóór 3 december 2019 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
2. Bij annulering tussen 3 december  en 10 december 2019 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
3. Bij annulering na 10 december 2019 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd
Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.

KORTINGSREGELINGEN

EARLY BIRD korting: snelle beslissers krijgen 30 euro korting op de deelnamekosten. Voorwaarde is dat de aanmelding vóór 15 november 2019 online is ingevoerd.
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit één organisatie/instelling krijgt de tweede deelnemer 5% korting en de derde tot en met de negende deelnemer 10% korting. Vanaf 10 personen: 20% korting! Voorwaarde voor de meerpersoonskorting is dat het factuuradres voor deelnemers gelijk is.
Studentenkorting: studenten hebben recht op € 69,00 korting. ‚ÄčVoorwaarde voor studenten korting is dat er bij de aanmelding een goed leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.
Abonneekortingen: Abonnees van Pedagogiek In Praktijk ontvangen € 30,- korting op de deelnameprijs. Voorwaarde bij abonneekorting is opgave van uw abonneenummer, dit hebben wij nodig om uw korting te verifiëren. Per abonneenummer wordt er voor één persoon korting aangeboden. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift. 

Kortingen kunnen (behalve de meerpersoonskorting) niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.
 
Contactgegevens
Programma
Bas Levering, hoofdredactie PIP  
Paul Roosenstein, Logacom, planning@logacom.nl
 
 
 
 
Nadere informatie
Logacom BV, Postbus 12010, 1100 AA AMSTERDAM. Telefoon 020-3203364